Spune un citat celebru ca nu poți să evoluezi, până nu evaluezi. Materialul acesta te ajută să evaluezi vânzările pe anul 2022, pentru a obține rezultate mai bune în anul 2023.

}

Scurt și la obiect

Peste 20 de aspecte la care e bine sa te uiți, prezentate scurt și la obiect, într-un material de o durata de 14 minute.

l

Lecțiile anului 2022

Descoperă ce a fost bine și ce a fost rău în acest an, ce te-a ajutat să ai rezultate, dar și aspecte care ți-au îngreunat misiunea.

Rezultate mai bune în 2023

Acest video te ajută să identifici ce e nevoie să faci la anul, pentru ca rezultatele să fie mai bune, pentru a înregistra creșteri în vânzări.

Despre mine

Te salut, sunt Cristian Radu!
Lucrez cu afaceri mici și mijlocii din Spania, România și alte țări din Europa, pe care le ajut să crească.
Sunt Coach în Inteligență Emoțională, Trainer de Vânzări și Consultant de Afaceri.

Misiunea mea, astăzi,  este să creez contexte care să-i încurajeze pe oameni să crească, să câștige mai mulți bani și să le ofer sprijinul și formarea de care au nevoie, pentru a deveni oameni de mare succes și antreprenori remarcabili.

Am 12 ani de experiență în vânzări, am 10 ani experiență în radio, cochetez cu televiziunea, locuiesc în Spania de mai bine de 17 ani, coordonez cel mai mare club de afaceri românesc din Spania și organizez conferințe de afaceri.

TESTIMONIALE

Iata opiniile a cativa dintre oamenii la ale caror afaceri am contribuit:

Zoltan Veres – Expert in Inteligenta emotionala

Bogdan Babalau Maghiar – Trainer Networking & Relatii de Afaceri

Ionut Zotic – Antreprenor roman in Madrid – Spania

Acționează acum!
Introdu datele tale și primești un link pe email cu materialul video, care te va ajuta să identifici lecțiile necesare ale anului 2022, plus câteva acțiuni pe care e bine să le faci în anul 2023, pentru a avea rezultate mai bune în vânzări.