0034 697 636 144 info@cristianradu.net

CRISTIAN RADU

Consultanță în Afaceri

Cristian Radu

CU CE TE POT AJUTA:

Solutii la probleme

Soluții la Probleme

Ai o problemă în afacerea ta ce ține de clienți, de piață, produsele sau serviciile pe care le vinzi, de resursa umană, sau poate un parteneriat care nu funcționează. Hai să stăm de vorbă. Sunt specialist în Analiză și Îmbunătățire Afaceri, Trainer Certificat în unul dintre cele mai puternice instrumente de acest gen din lume.

Strategia de Business

Strategie de Business

Dacă ai un obiectiv, unde vrei să ajungi, dar te confrunți cu incertitudini despre cum să ajungi acolo? Sunt aici să te sprijin. Împreună, vom defini strategia potrivită pentru a atinge acest obiectiv și te voi însoți pe tot parcursul procesului pentru a ne asigura că ajungem la destinație.

Crestere accelerata

Creștere Accelerată

Îți dorești o creștere accelerată a cifrei de afaceri, extinderea pe noi piețe, mărirea echipei sau îmbunătățirea vizibilității tale, sunt aici pentru a-ți oferi sprijin și ghidare în această direcție. Contactează-mă și împreună vom găsi strategiile potrivite pentru a-ți atinge obiectivele de creștere rapidă.

Provocări pe care le putem rezolva împreună

Găsești mai jos o listă cu provocările pe care le întâlnesc cel mai des la oamenii cu care lucrez.

Nu am clienți suficienți

Vânzările nu merg bine, nu ai clienți suficienți? Te simți frustrat, stresat și ești îngrijorat pentru viitorul firmei tale? Împreună putem defini ce anume te-a adus în situația aceasta, apoi crea o strategie care să ducă la mai mulți clienți, vânzări mai mari și predictibilitate.

Parteneriate

Ești într-un parteneriat care nu funcționează așa cum îți dorești?
Urmează să faci un parteneriat și îți dorești să iei măsurile necesare pentru a avea o colaborare reușită?
În ședințele de consultanță în afaceri, putem defini ce anume este necesar să se facă pentru ca parteneriatul să fie unul funcțional, de durată și să aducă rezultatele dorite.

Profitabilitate mică

Lucrezi mult, iar la finalul lunii constați cu îngrijorare că banii din cont sunt insuficienți?

Această situație poate avea rădăcini diverse. Fie tarifele practicate nu corespund pieței, fie procesele de lucru necesită optimizare sau îmbunătățire, fie cheltuielile nu sunt gestionate eficient. Pentru a identifica cu precizie cauza, hai să explorăm împreună în cadrul unei ședințe de analiză detaliată.

Nu am obiective definite

O afacere fără obiective definite navighează fără direcție, riscând ineficiență, demotivare, lipsa creșterii și adaptabilității, precum și probleme financiare și de coerență internă.

Te pot sprijini în definirea unor obiective corecte pe termen mediu și lung, definirea pașilor necesari pentru a ajunge acolo și, în plus, te pot însoți în tot acest parcurs.

Produse și Servicii

Simți că e ceva în neregulă cu produsul sau serviciul tău, sau îți dorești să creezi produse și/sau servicii noi?
Te pot ajuta, atât în definirea lor, cât și în stabilirea strategiilor potrivite, pentru ca acestea să se vândă bine.

Strategie de Marketing

Vrei să obții un rezultat, să atingi un obiectiv și nu știi care este strategia potrivită?

Contactează-mă și te pot ajuta cu strategii din cele mai creative și eficiente.

Intrare pe piețe noi

Îți dorești să intri pe o piață nouă și îți este frica de eșec, de necunoscut, de pierderea resurselor financiare, concurență agresivă, regulamente complexe sau efecte asupra brandului tău existent?

Sunt aici pentru a te sprijini să depășești aceste obstacole. Împreună, putem dezvolta un plan de acțiune personalizat care să îți ghideze intrarea pe piața nouă cu succes.

TESTIMONIALE

De ce sa lucrezi cu mine

– Sunt unul dintre puținii vorbitori de limbă română, specialiști în „Mecanica Afacerii” și Gestiunea Emoțiilor.

– Îți pot oferi sfaturi acumulate în experiență din cel puțin două piețe: una efervescentă (România), una matură, stabilă (Spania).

– Acopăr multe zone ale afacerii; asta înseamnă că îți pot rezolva probleme diverse și nu e nevoie să lucrezi cu mai mulți consultanți.

Credențiale și Atestări

Sunt Trainer Certificat în Vânzări, Trainer Certificat în Analiză și Îmbunătățire Afacere, Coach acreditat la nivel internațional Specialist în Inteligență Emoțională și Leadership.

Programează o ședință gratuită

Descoperă puterea coaching-ului printr-o ședință gratuită! Hai să vorbim despre visurile tale, provocările tale și cum te pot sprijini. Completează formularul de contact și începem această călătorie împreună.
Hai să lucrăm împreună pentru obiectivele tale!