cum sa faci o oferta de nerefuzat

De ce merită să participi la acest curs

Este cursul care îți arată, pas cu pas, ce e nevoie să ști și să faci în orice moment al vânzării, pentru a aduce mai mulți bani, de formă continuă în firma ta. Cu ajutorul informațiilor din acest curs treci de la vânzări intuitive la vânzări predictibile.

Acest curs este pentru tine dacă:

-Ai o afacere,
-Urmează să deschizi o afacere,
-Coordonezi o echipă de vânzări,
-Ești agent comercial,
-Vrei să înveți vânzări.

Conținut curs:

Ce vinzi

Foarte multe vânzări sunt pierdute pentru că produsul sau serviciul este prezentat într-un mod nepotrivit. În acest modul afli tot ce e nevoie să ști și să spui despre ceea ce vinzi, astfel încât clientul să cumpere de la tine și să conștientizeze că a făcut achiziția potrivita.

Cui vinzi

După ce avem un produs, sau mai multe, un pas foarte important este să identificăm unde găsim un număr cât mai mare de potențiali clienți. În acest modul rezolvăm această provocare.

Clienți dificili

În vânzări ajungem de multe ori față în față cu oameni dificili, cu oameni cu care ne este greu să lucrăm și să ajungem la un acord. De aceea, în acest modul vorbim despre principalele categorii de clienți dificili și cum e bine să-i abordam, pentru a realiza vânzarea repede și în beneficiul ambelor părți.

Clienții potriviți

În mod sigur, nu îți dorești să lucrezi cu toata lumea. În acest modul vorbim despre cum alegi din mulțime clienții aceea care sunt cei mai potriviți pentru serviciul sau produsul tău.

Oferta

Aici vorbim despre cum e bine să formulăm o ofertă, astfel încât să împlinească așteptările clientului, să-i oferim informațiile de care are nevoie, astfel încât să nu ne refuze.

Tratare Obiecții

Poți fi cel mai bun vânzător din lume și tot te întâlnești cu cineva care spune ca e prea mic, prea mare, prea scump, prea ieftin, prea albastru, sau prea roșu etc. produsul tău. În acest modul îți prezint cum e bine să răspunzi în asemenea situații.

Negociere

Un moment foarte important al unei vânzări este negocierea. În modulul dedicat acestui subiect vei afla cum poți gestiona o negociere, pentru a crea o situație de colaborare, nu competiție, astfel încât fiecare parte să iasă în câștig.

Închidere a vânzării

Pentru ca toate acțiunile de până acum să aibă sens e nevoie să „batem palma” cu clientul și să realizăm vânzarea. Vei afla câteva din cele mai eficiente tehnici de închidere a vânzării.

Relații sănătoase

Pentru a avea relații sănătoase pe termen lung cu clientul, pentru ca acesta să mai cumpere de la noi și să ne recomande și la alte persoane, e nevoie să mai faci un pas. Care este acest pas… vei afla la curs.

Recomandări

Nu uita niciodată să ceri recomandări de la clienți! Cum poți face eficient acest lucru vei afla în ultimul modul al cursului „Cum să faci o ofertă de nerefuzat”.

Cine sunt:

Te salut, sunt Cristian Radu!

Lucrez cu afaceri mici și mijlocii din România, Spania și alte câteva țari din Europa, pe care le ajut să se dezvolte, să crească, să genereze și să câștige mai mulți bani.

Lucrez atât unu la unu, cât și în ședințe de grup.

Sunt Coach, Trainer și Consultant, organizez evenimente de afaceri pentru comunitatea de antreprenori români din Spania, coordonez un club de afaceri și sunt autor.

Am peste 12 ani de experiență în radio, am realizat sute de interviuri cu cei mai mari speakeri și oameni de afaceri din România și Spania.

Misiunea mea este să creez contexte care să-i încurajeze pe oameni să crească, să câștige mai mulți bani și să le ofer sprijinul și formarea de care au nevoie pentru a deveni oameni de mare succes și antreprenori remarcabili.

Cred cu tărie că nu contează de unde vi, important este către ce te îndrepți și ce faci pentru a ajunge acolo.

FORMULAR DE CONTACT

Dacă dorești să afli mai multe informații despre acest curs, sau pentru plata prin transfer bancar, lasă-ne datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.