Cum creezi o strategie de marketing câștigătoare

Curs de Marketing

Locatie:
Alcalá de Henares
Madrid

Data:
28.01.2024

Orar:
10:00 – 18:00

Curs Marketing

Acest curs va avea loc în data de 28 ianuarie 2024, de la ora 10:00 până la ora 18:00 și este destinat persoanelor din toate domeniile de activitate care doresc să-și dezvolte abilitățile de marketing și să creeze strategii și campanii eficiente pentru a atrage mai mulți clienți.

Indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja experiență în domeniul marketingului, vei găsi informații valoroase care te vor ajuta să obții mai mult succes în afacerea ta.

Vom explora conceptele cheie ale marketingului, tehnici de identificare a pieței țintă și modalități de promovare eficiente pentru afacerea ta. Acest curs îți va oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea și a atrage mai mulți clienți mulțumiți.

La acest curs, vei descoperi metode practice și strategii eficiente pe care le poți aplica imediat în afacerea ta. Niciun participant nu va pleca cu o înțelegere vagă sau cu teorie abstractă. În schimb, vei dezvolta un plan de marketing concret și o strategie personalizată, adaptată afacerii tale.

Fiecare participant va beneficia de abordări specifice, adaptate nevoilor și obiectivelor sale unice. Vei pleca de la acest curs cu un set clar de instrumente și tactici pe care le poți implementa începând chiar din ziua următoare.

Nu este vorba doar despre a învăța, ci și despre a pune în practică. Scopul nostru este să te ajutăm să obții mai mulți clienți și să-ți crești afacerea. Așa că pregătește-te să treci la acțiune și să obții rezultate tangibile în domeniul marketingului!

Curs Marketing

Inteligența artificială redefinește azi lumea afacerilor, devenind un instrument extrem de puternic în domeniul marketingului. Dacă dorești să explorezi modul în care poți să utilizezi cele mai avansate platforme, precum ChatGPT, te invităm să participi la acest curs.

1. DE CE – ul planului

În marketing, două aspecte esențiale trebuie să fie mereu în centrul strategiei tale: obiectivele bine definite și capacitatea de a te diferenția într-un mod memorabil.

Acestea te ajută să devii alegerea de top pentru clienții tăi potențiali.

Obiectivele clare îți ghidează eforturile și te ajută să prioritizezi, în timp ce diferențiatorii bine definești evidențiază valoarea ta unică, făcându-te astfel cea mai bună opțiune pentru cei care îți caută expertiza.

2. Avatar Client

Definirea unui avatar de client în marketing este esențială pentru înțelegerea profundă a publicului țintă și pentru dezvoltarea unei strategii mai eficiente, care să ofere soluții și conținut relevant, economisind resurse și construind relații mai profunde cu clienții.

Avatarul de client ajută afacerea să se concentreze asupra nevoilor și preferințelor clienților ideali, îmbunătățind astfel succesul în marketing și dezvoltarea de produse sau servicii mai bune.

3. PREȚ & POZIȚIONARE

În cadrul strategiei de marketing, esențial este ca mesajele și comunicările pe care le transmiți să evidențieze cu claritate valoarea pe care afacerea ta o aduce în viața clienților.

Când clienții sunt conștienți de această valoare, devin mai predispuși să-ți acorde atenție și să ia în considerare cumpărarea sau colaborarea cu tine.

Mai mult, conștientizarea valorii tale contribuie la construirea unei reputații pozitive, ceea ce poate conduce la recomandări de la clienți mulțumiți și la fidelizarea acestora în timp. Astfel, accentuarea valorii tale în marketing reprezintă un element-cheie pentru succesul afacerii tale pe termen lung.

4. CANALE & DISTRIBUȚIE

Acest modul se concentrează pe identificarea canalelor potrivite prin care să atingi clienții potriviți.

5. STRATEGIA PROMO

Atunci când analizăm strategiile de marketing ale celor mai prestigioase branduri la nivel global, descoperim că aceștia au un element comun deosebit de puternic: o poveste captivantă.

În cadrul acestui modul, vei învăța cum să identifici și să comunici eficient povestea unică a brandului tău, creând astfel o conexiune profundă cu publicul tău țintă.

6. ACHIZIȚIE

După ce am parcurs toate etapele menționate anterior, intrăm în momentul crucial al procesului de captare a clienților și dezvoltare a relațiilor cu aceștia.

Acest modul reprezintă o punte între teoria prezentată și aplicarea practică, oferind oportunitatea de a combina cunoștințele cu acțiunea pentru a construi și consolida conexiunile cu clienții.

7. FIDELIZARE

Nu ne oprim aici, ci mergem mai departe pentru a fideliza clienții și pentru a-i transforma în ambasadori pasionați ai brandului nostru.

Modalitatea prin care realizăm acest lucru este subiectul central al Modulului 7, dedicat exclusiv fidelizării și construirii unei relații durabile cu clienții noștri.

Aici vom dezvălui strategii și tactici eficiente pentru a câștiga loialitatea clienților și pentru a-i transforma în promotori entuziaști ai brandului nostru.

8. SCALARE

Ultimul modul din acest curs este dedicat procesului de optimizare a profitabilității firmei și dezvoltării campaniilor de marketing într-un mod eficient și strategic.

CINE ESTE

Cosmin Dărăban

Cosmin Dărăban are peste 17 ani de experiență online, fiind implicat în lansarea a peste 4000 de magazine online dezvoltate alături de echipa Gomag unde este CEO & Co-Founder.

Este autorul primei cărți din România dedicată comerțului online – “eCommerce no Bull$#!t” – carte plină de sfaturi practice și extrem de apreciată de antreprenorii aflați la început de drum.

Iată ce urmează să primești dacă rezervi bilete chiar acum:

Biletul tău de participare la curs

Cum creezi o strategie de marketing câștigătoare

250€

Cum să obții testimoniale și recenzii puternice

Curs online realizat de Cosmin Dărăban

97€

Coaching & Consultanță Afaceri

O ședință de Coaching & Consultanță Afaceri cu Cristian Radu

200€

Cum să faci un plan de Marketing

Audiobook realizat de Cristian Radu

25€

Programul de 20 de Minute/Zi pentru 365 de zile de vânzări

O colecție de materiale extraordinare pentru creșterea ta, ca antreprenor

25€

Cum să prioritizezi și să iti crești productivitatea

Curs online de managementul timpului

30€

PRET TOTAL: 627€

REDUCERE: -377€

Preț final: 250€

*Prețul nu include IVA (TVA-ul spaniol – 21%)

Formular înscriere:

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

ORGANIZATOR:

CONFIG BUSINESS LOGO