0034 697 636 144 info@cristianradu.net

Workshop

Inteligență Emoțională și Afaceri

Drumul tău către excelență

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Cum a fost la Madrid?

Iată impresiile finale ale participanților la Workshop-ul de Inteligență Emoțională aplicată în afaceri din 1 și 2 iulie 2023 din Madrid.

Autocunoaștere

Cea mai mare parte a workshop-ului este concentrată pe autocunoaștere.

Doar atunci când ne cunoaștem noi pe noi înșine, ne cunoaștem punctele tari și slabe și putem lucra cu acestea, ne putem înțelege emoțiile, putem lua deciziile potrivite, putem intra în proiectele potrivite cu parteneriatele potrivite, putem avea relații frumoase cu cei de lângă noi, crește încrederea în noi, ne adaptăm mai mult și mai ușor.

În general, cunoașterea de sine ne oferă instrumentele necesare pentru a trăi o viață mai conștientă și mai satisfăcătoare, ajutându-ne să ne valorificăm potențialul și să ne bucurăm de o conexiune mai profundă cu noi înșine și cu ceilalți.

Gestionare Emoții

În acest model vei învăța cum să îți gestionezi emoțiile negative.

Comunicare

Cum să comunici eficient, cu impact și Inteligent Emoțional.

Obiective

Cum ne stabilim obiective și ce facem pentru a le atinge.

Echipă

Cum putem forma echipe de înaltă performanță.

Leadership

Cum putem deveni persoana potrivită pentru a ghida, inspira, motiva și influența oamenii, pentru atingerea obiectivelor.

Delegare

Cum să delegi eficient, folosind elemente de Inteligență Emoțională.

De ce este importantă Inteligența Emoțională

Iată câteva motive pentru care inteligența emoțională este importantă:

1.Autocunoaștere: Inteligența emoțională implică înțelegerea propriei noastre naturi emoționale, recunoașterea propriilor emoții și a ceea ce le provoacă. Acest lucru ne permite să ne cunoaștem mai bine și să fim conștienți de modul în care reacționăm în diferite situații.

2.Autocontrol: O componentă cheie a inteligenței emoționale este capacitatea de a controla și gestiona emoțiile proprii, evitând reacțiile impulsive. Această abilitate ne ajută să luăm decizii mai raționale și să evităm conflictele inutile.

3.Empatie: Inteligența emoțională ne ajută să fim mai empatici și să înțelegem mai bine emoțiile și trăirile celorlalți. Capacitatea de a percepe și de a răspunde la emoțiile altor persoane ne permite să construim relații mai sănătoase și mai armonioase.

4.Comunicare eficientă: Oamenii cu o inteligență emoțională dezvoltată au abilități de comunicare superioare. Aceștia pot exprima clar sentimentele și gândurile, asculta cu atenție și alege cuvintele potrivite pentru a evita conflictele și a sprijini relaționarea pozitivă cu ceilalți.

5.Reziliență și adaptabilitate: Persoanele cu inteligență emoțională dezvoltată sunt mai reziliente în fața stresului și schimbărilor. Acestea se adaptează mai ușor la situații noi și pot face față cu mai mult succes provocărilor vieții.

6.Relații interpersonale mai sănătoase: O inteligență emoțională bine dezvoltată ne ajută să construim și să menținem relații sănătoase cu ceilalți, bazate pe încredere, respect și cooperare.

7.Performanță în muncă și leadership: Inteligența emoțională este adesea asociată cu performanțe mai bune în mediul de lucru. Persoanele cu o inteligență emoțională ridicată sunt de obicei lideri eficienți și potrivești pentru lucrul în echipă.

8.Sănătate mentală: Inteligența emoțională contribuie la menținerea sănătății mentale, deoarece ne ajută să gestionăm stresul și emoțiile negative, reducând riscul de anxietate și depresie.

Inteligența emoțională ne ajută să fim mai conștienți de noi înșine și de cei din jurul nostru, să gestionăm emoțiile într-un mod sănătos și să construim relații mai bune cu ceilalți. Aceste abilități sunt fundamentale pentru succesul și fericirea noastră în viață.

Acest eveniment este pentru tine dacă:

-Ești angajat și dorești să crești personal și profesional,

-Ești antreprenor și dorești să crești personal și să îți dezvolți afacerea,

-Ești interesat de antreprenoriat.

Traineri:

CSILLA ERZSEBET

Public Speaker Expert

CRISTIAN RADU

Coach | Trainer | Business Consultant

CSILLA ERZSEBET

Csilla este trainer și mentor cu peste 10 ani de experiență. Este fondator în mai multe școlii de public speaking din România care funcționează sub emblema Toastmasters.

Este expert în comunicare și un model demn de urmat pentru toți cei care doresc să devină mai convingători și mai influenți vorbitori în public.

CRISTIAN RADU

Cristian este Antreprenor, Trainer, Coach în Inteligența Emoțională, Consultant de afaceri, Facilitator & Autor.

Lucrează cu oameni de afaceri din România, Spania și alte câteva țări din Europa, pe care îi sprijină să își elimine blocajele emoționale, să se dezvolte, să crească, să genereze și să câștige mai mulți bani.

Lucrează atât unu la unu, cât și în ședințe de grup.

Este om de radio, cochetază cu televiziunea, organizează evenimente de afaceri pentru comunitatea de antreprenori români din Spania și coordonează un club de afaceri.

Preț: 850€

Include:
Acces la cele 2 zile de curs
Masa de prânz, ambele zile
Cofee Break ambele zile

Transformă-ți viața!

Înscrie-te acum la workshop-ul de inteligență emoțională! Ia controlul asupra vieții tale și dezvoltă abilitățile cheie pentru succes și fericire. Locurile sunt limitate.
Înscrie-te acum și pregătește-te să devii cel mai bun tu posibil!

Adresa:

Calle Ter , nr 1, L’Hospitalet de Llobregat , Barcelona

Telefon:

0034 697 636 144

Email:

info@cristianradu.net