0034 697 636 144 info@cristianradu.net
Seleccionar página
Oameni de succes
Lorand Soares Szasz

LORAND SOARES SZASZ

DESPRE BANI – INTERVIU

Am vorbit despre bani, la Oameni de Succes,  cu Lorand Soares Szasz. Am invãţat cã banii nu sunt nici buni, nici rãi, cã banii nu ne fac nici mai buni, nici mai rãi; banii doar accentueazã niște trãsãturi ale noastre. Am invãţat cum sã scãpãm de datorii, cum sã economisim bani și în ce sã investim banii pe care i-am economisit.
Vrei sã inveţi și tu? Ascultã interviul!
“Oameni de Succes” este un program dedicat dezvoltării personale și antreprenoriale.
Poți asculta Radio Românul pe 107,7 FM-Spania, pe pagina www.radioromanul.es, pe pagina de Facebook de la butonul Ascultă Radio Românul sau prin aplicația pentru dispozitivele cu sistem de operare Android “Radio Românul”.

ALTE INTERVIURI CU LORAND SOARES SZASZ

Despre ATITUDINE

Nimic nu il poate opri pe omul cu o atitudine mentala corecta sa isi indeplineasca scopul. Nimic din lumea aceasta nu il poate ajuta pe omul care are o atitudine gresita. (THOMAS JEFFERSON)

Te invit sa asculti interviul pe care l-am realizat la «Schimbul 2» cu Lorand Soares Szasz si sa cunosti beneficiile atitudinii pozitive. Descopera cum o atitudine potrivita iti poate schimba viziunea asupra tot ce te inconjoara.

Despre AUTOSTIMA

Fiecare interviu cu Lorand este o plăcere, o modalitate de a mă încarca cu emoţie, motivaţie şi multă informaţie.
Experienţele noastre de viaţă nu sunt date în mod direct de ceea ce ni se întâmplă ci mai degrabă de cum percepem ceea ce ni se întâmplă, iar felul în care vedem totul în jur depinde în foarte mare măsură de nivelul nostru de autostimă.
Află ascultând interviul acesta:
– dacă ne naştem sau nu cu un anumit nivel de autostimă
– ce afectează stima de sine în mod pozitiv
– ce afectează stima de sine în mod negativ
– cum îi putem ajuta pe cei din jur care au un nivel scăzut de autostimă
si multe, multe altele.