0034 697 636 144 info@cristianradu.net
Seleccionar página

În ultimii trei-patru ani viaţa mea s-a schimbat mult; am descoperit lucruri noi, am cunoscut oameni noi şi am aflat că e important ca fiecare persoană să descopere motivul pentru care a venit pe acestă lume, sau, dacă vrei, misiunea personală a fiecăruia.
Cred în acest moment că misiunea mea este să îi ajut pe oameni să îşi descopere potenţialul şi să conştientizeze că indiferent de unde vin, important este către ce se îndreaptă şi ce fac pentru a ajunge acolo.
Viaţă întreagă e un proces de învăţare şi spune un proverb spaniol că “nunca te acostaras sin aprender algo mas” adică: niciodată nu te vei culca, fără să înveţi ceva nou.
Am avut de curând o conştientizare, referitoare la misiunea mea şi vreau să o împărtăşesc cu tine.
Am descoperit că, pe lângă un potenţial mare, o persoană are nevoie şi de o motivaţie puternică.
Lipsa motivaţiei lasă un loc gol şi lenea ocupa foarte repede acest loc. 
Aşa că dacă ai potenţial, dacă simţi că poţi ajunge undeva, caută o motivaţie puternică, care să îţi ţină dorinţa vie, căci lipsa motivaţiei te poate duce către mediocritate chiar şi atunci când ai un potenţial enorm.
Probabil că afirmaţia de mai sus îi poate descuraja pe cei care nu posedă un potenţial remarcabil într-un anumit domeniu şi doresc să obţină ceva în domeniul respectiv, dar experienţa a demonstrat de multe ori că lumea nu e a celor care o pot avea, ci a celor care luptă să o aibă.
Aşa că dacă ai un potenţial mare, găseşte-ţi motivaţia şi nimeni şi nimic nu te va opri din drum, iar dacă nu ai un potenţial remarcabil, nu îţi face nici o problemă, ţine minte ce scriam mai sus şi anume că lumea nu e a celor ce o pot avea ci a celor care luptă să o aibă şi nu te da în lături de la nimic, lupta pentru a-ţi atinge visul, lupta pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, lupta pentru lumea ta.