0034 697 636 144 info@cristianradu.net

ON BUSINESS #1
MADRID

Eveniment de Business Networking

04.05.2023

Prezentarea Evenimentului

On Business este un eveniment afaceri excepțional, ce face parte dintr-o misiune amplă, o călătorie lungă.

Această misiune este extrem de importantă, avându-și scopul în a uni oamenii de afaceri români din Spania, alături de cei dornici de creștere personală și pasionați de antreprenoriat.

Speakeri:

Bogdan Băbălău Maghiar

Trainer Networking & Relații de Afaceri

CRISTIAN RADU

Coach | Trainer | Business Consultant

Ne-am propus să aducem împreună acești oameni și să le oferim sprijinul și formarea necesară pentru a deveni oameni de mare succes și antreprenorii remarcabili.

Vor urca pe scena să susțină prezentări la On Business Barcelona: Csilla Erzsebet și Cristian Radu.

Scopul acestui eveniment este de a crea o comunitate puternică și susținătoare, care să încurajeze schimbul de idei și colaborarea între profesioniștii români din Spania. Vom explora împreună modalități inovatoare de a crește în mediul de afaceri, de a învăța unii de la alții și de a găsi soluții pentru provocările specifice cu care ne confruntăm în piața actuală.

Cu mândrie, vă invităm să luați parte la acest eveniment memorabil, să vă conectați cu oameni de valoare și să vă lărgiți orizonturile într-o atmosferă prietenoasă și plină de învățăminte.

Fiecare pas pe care îl facem împreună ne apropie mai mult de visul nostru comun: să contribuim la creșterea mediului antreprenorial românesc din Spania, pentru ca românii care dezvoltă afaceri pe teritoriul Spaniei să fie exemple de succes și excelență în lumea antreprenoriatului.

Sunteți invitați să faceți parte din această experiență transformațională și să ne ajutați să construim o comunitate de oameni de afaceri români puternică și unită în Spania. Cu determinare și implicare, putem să schimbăm vieți și să creăm un viitor de succes pentru toți cei implicați.

Galerie foto

Iată câteva momente reprezentative de la ediția cu numărul #1 a On Business.
Te invităm să navighezi prin aceste imagini și să descoperi emoția și bucuria trăite de cei care au participat la acest eveniment.

Scrie-ne dacă dorești să participi la unul din evenimentele următoare.

GDPR

Unde & Cand

Barcelona , Hospitalet de Llobregat
12.08.2023 – 18:00

Telefon

0034 697 636 144

Email

info@cristianradu.net