0034 697 636 144 info@cristianradu.net

ON BUSINESS BARCELONA

Navighează cu succes în lumea afacerilor.

EVENIMENT GRATUIT

12.08.2023

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Prezentarea Evenimentului

On Business Barcelona este un eveniment excepțional, ce face parte dintr-o misiune amplă, o călătorie lungă.

Această misiune este extrem de importantă, avându-și scopul în a uni oamenii de afaceri români din Spania, alături de cei dornici de creștere personală și pasionați de antreprenoriat.

Ne-am propus să aducem împreună acești oameni și să le oferim sprijinul și formarea necesară pentru a deveni oameni de mare succes și antreprenorii remarcabili.

Vor urca pe scena să susțină prezentări la On Business Barcelona: Csilla Erzsebet și Cristian Radu.

Scopul acestui eveniment este de a crea o comunitate puternică și susținătoare, care să încurajeze schimbul de idei și colaborarea între profesioniștii români din Spania. Vom explora împreună modalități inovatoare de a crește în mediul de afaceri, de a învăța unii de la alții și de a găsi soluții pentru provocările specifice cu care ne confruntăm în piața actuală.

Cu mândrie, vă invităm să luați parte la acest eveniment memorabil, să vă conectați cu oameni de valoare și să vă lărgiți orizonturile într-o atmosferă prietenoasă și plină de învățăminte.

Fiecare pas pe care îl facem împreună ne apropie mai mult de visul nostru comun: să contribuim la creșterea mediului antreprenorial românesc din Spania, pentru ca românii care dezvoltă afaceri pe teritoriul Spaniei să fie exemple de succes și excelență în lumea antreprenoriatului.

Sunteți invitați să faceți parte din această experiență transformațională și să ne ajutați să construim o comunitate de oameni de afaceri români puternică și unită în Spania. Cu determinare și implicare, putem să schimbăm vieți și să creăm un viitor de succes pentru toți cei implicați.

CSILLA ERZSEBET

Csilla este trainer și mentor cu peste 10 ani de experiență. Este fondator în mai multe școlii de public speaking din România care funcționează sub emblema Toastmasters.

Este expert în comunicare și un model demn de urmat pentru toți cei care doresc să devină mai convingători și mai influenți vorbitori în public.

CRISTIAN RADU

Cristian este Antreprenor, Trainer, Coach în Inteligența Emoțională, Consultant de afaceri, Facilitator & Autor.

Lucrează cu oameni de afaceri din România, Spania și alte câteva țări din Europa, pe care îi sprijină să își elimine blocajele emoționale, să se dezvolte, să crească, să genereze și să câștige mai mulți bani.

Lucrează atât unu la unu, cât și în ședințe de grup.

Este om de radio, cochetază cu televiziunea, organizează evenimente de afaceri pentru comunitatea de antreprenori români din Spania și coordonează un club de afaceri.

CSILLA ERZSEBET

Csilla va susține un mini workshop despre cât de importantă este “cartea ta de vizită”. Cartea de vizită ești tu; înainte de orice trebuie să știm să ne prezentăm eficient, elegant și stârnind curiozitatea celui cu care vorbim, în așa fel încât să vrea să continue cu noi dialogul.
Atunci când suntem într-o întâlnire de afaceri ne dorim să avem cuvintele la noi la negociere, însă până să ajungem acolo, este necesar să ne prezentăm atât de bine încât conversația să aibă loc și mai apoi vânzarea să fie doar la un pas distanță.
Cartea ta de vizită ești tu!

CRISTIAN RADU

Prezentarea susținută de Cristian Radu va fi un exercițiu de conștientizare de cum este viața, cum este afacerea ta atunci când ești precum o corabie pe mare dusă de val, versus cum e atunci când înțelegi cum funcționează creierul tău, când te cunoști pe tine, când delegi și îți stabilești în mod eficient obiective, cum e atunci când faci vânzări și te duci tu către client, nu aștepți să vină clientul către tine, când înțelegi care este procesul de construire a unei echipe de înaltă performanță și lucruri importante despre motivația oamenilor din echipa ta.

Vino la acest eveniment gratuit, pentru a identifica greșeli și bune practici pentru succesul personal și profesional.

Ce spun cei care au lucrat cu noi

On Business Barcelona

Marcați-vă prezența la acest eveniment unic și fiți alături de noi într-o misiune ce va avea un impact pozitiv asupra carierei și vieții fiecăruia dintre noi!

12.08.2023

Înscrie-te acum la acest eveniment gratuit

GDPR

Unde & Cand

Barcelona , Hospitalet de Llobregat
12.08.2023 – 18:00

Telefon

0034 697 636 144

Email

info@cristianradu.net