0034 697 636 144 info@cristianradu.net
ON BUSINESS - NEXT LEVEL - 12 nov 2023

Speakeri

Sorin Popa

SORIN POPA

Cultură Organizațională

CSILLA ERZSEBET

Comunicarea cu clienții

Cristian Radu

CRISTIAN RADU

Inteligență Emoțională

Cristian Radu

RALUCA CULDA

Recrutare eficientă

Cosmin Daraban

Cosmin Dărăban

Captare clienți

De ce merită să participi

  1. Descoperi informații care te pot ajuta să dezvolți o cultură organizațională sănătoasă, să creezi un mediu de lucru în care să motivezi angajații, ceea ce va duce la o echipă mai productivă și implicată, contribuind la succesul și creșterea afacerii tale.
  1. Înveți să te prezinți eficient, pentru a comunica mai bine cu clienții tăi, consolidând relațiile și câștigând încrederea acestora, ceea ce va sprijini dezvoltarea afacerii tale.
  1. Eviți greșelile comune în recrutare și construiești o echipă eficientă care să susțină dezvoltarea afacerii tale, contribuind astfel la creșterea profitabilității tale.
  1. Înțelegi tehnicile de inteligență emoțională pentru a motiva echipa ta, asigurându-te că aceasta contribuie la succesul și creșterea companiei tale.
  1. Cunoști strategii de marketing care te vor ajuta să dezvolți campanii eficiente, să atragi și să reții clienții, crescând astfel veniturile și dezvoltarea afacerii tale.

Pentru cine este acest eveniment

Acest eveniment este adresat antreprenorilor, managerilor, atât din Spania cât și din România.
Este adresat persoanelor care doresc să intre în antreprenoriat și să înțeleagă cum se construiește și cum se crește o afacere.

Sorin Popa

Sorin va prezenta un ghid valoros pentru construirea unei culturi organizaționale sănătoase, care poate stimula productivitatea angajaților și, în același timp, să promoveze valorile firmei, implicarea activă a echipei, astfel stabilind o fundație solidă pentru creșterea afacerii lor pe termen lung și dezvoltarea acesteia.

Sorin este Director General al Maxwell Leadership România, este Speaker, Coach și Teacher Certificat Maxwell Leadership Certified Team, oferă servicii de dezvoltare personală și profesională bazate pe metodele de leadership dezvoltate de John Maxwell.

Csilla Erzsebet

Csilla va aborda subiectul esențial al prezentării eficiente în fața clienților, oferind sfaturi și strategii despre cum să ne prezentăm afacerea într-un mod clar și convingător, care să transmită exact ceea ce fac și cum pot ajuta clienții potențiali, consolidând astfel relațiile cu aceștia.

Csilla este trainer și mentor cu peste 10 ani de experiență. Este fondator în mai multe școlii de public speaking din România care funcționează sub emblema Toastmasters.

Este expert în comunicare și un model demn de urmat pentru toți cei care doresc să devină mai convingători și mai influenți vorbitori în public.

Cristian Radu

Pentru că angajații nemotivați reprezintă o problemă pentru orice firmă, indiferent de nivelul la care aceasta se află, Cristian va vorbi despre „Cum se pot motiva angajații, folosind tehnici și elemente de Inteligență Emoțională”, pentru a avea o echipă dedicată, încrezătoare și care să contribuie la succesul și creșterea companiei.

Cristian este specialist în Inteligența Emoțională și Consultant de Afaceri, este Trainer Certificat în Modele de Afaceri, Trainer Certificat în Vânzări, este CEO Bizz Club Madrid și se formează în acest moment în Psihoterapie și Neuroștiință.

Raluca Culda

Raluca va dezvălui cinci greșeli frecvente pe care antreprenorii le fac în procesul de recrutare și, în același timp, va oferi alternative bazate pe bune practici pentru a ajuta la construirea unei echipe eficiente care să sprijine creșterea afacerii tale.

Raluca este Coach profesionist, Trainer și Expert în comportament uman. Susține antreprenorii să își transforme stilul de management și cultura echipelor, folosind instrumente practice din teoria sistemelor.

Cosmin Dărăbăn

Cosmin va vorbi despre Marketing, despre cum putem atrage eficient clienți, folosind diverse canale de comunicare.

Discursul său va oferi idei valoroase despre cum să atingem potențiali clienți într-un mod eficient și adaptat la diversitatea mediilor de marketing și promovare disponibile astăzi.

ORGANIZATORI:

CONFIG BUSINESS & BIZZ CLUB MADRID

CONFIG BUSINESS LOGO
Bizz Club Madrid - logo

Când și unde va avea loc
ON BUSINESS MADRID NEXT LEVEL

LOCAțIE:

PCM HOTELES FORUM
Alcalá de Henares – Madrid

DATA:

12.11.2023

ORAR:

16:00 – 20:00

 Informații:

0034 697 636 144

TIPURI DE BILETE

Există 4 tipuri de bilete, în funcție de distanța față de scenă.

Pentru a participa la eveniment, te invităm să completezi formularul de mai jos cu datele tale și să selectezi tipul de bilet dorit. După ce vom primi formularul tău, un reprezentant al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detalii legate de efectuarea plății, fie prin transfer bancar, fie în numerar, la sediul firmei noastre. 

*IVA reprezintă TVA-ul spaniol (21%)

Formular Rezervă Bilet

Pentru mai multe informații sună la 0034 697636144.