0034 697 636 144 info@cristianradu.net

Cristian Radu

Program Consultanță 10 Săptămâni

DE CE MERITĂ SĂ INTRI

ÎN ACEST PROGRAM

Cum să faci un plan de Marketing îți prezintă o structură simplă, dar eficientă, ușor de înțeles, ușor de pus în practică, pe care o poți folosi pentru a-ți construi planul de marketing, astfel încât să ai control și claritate asupra lui.
Acest audiobook este pentru tine dacă:
-Ești antreprenor la început de drum și vrei să ști cum să îți organizezi activitatea de marketing.
-Ești antreprenor cu experiență, dar nu ai încă un plan de marketing la tine în firmă.
-Ești angajat în departamentul de marketing al unei firme.
-Vrei să intri în antreprenoriat.
-Vrei să înveți marketing.

Ofert consultanță în:

Creșterea vânzărilor

Ai un produs sau un serviciu bun și nu reușești să vinzi atât cât îți dorești? Împreună analizam care sunt cauzele, stabilim un obiectiv, la care vrei să ajungi, definim pașii necesari și te însoțesc în tot acest parcurs.

Strategie de Marketing

Marketingul fără o strategie este haotic și ineficient. Împreună definim cele mai potrivite strategii de marketing, pe care le transpunem într-un plan de marketing, care să duca la îndeplinirea obiectivelor.

Claritate

Daca te afli într-un moment în care, parca, nu mai ști ce să faci, în care ai încercat totul și se pare că nimic nu a mers, te pot ajuta să ieși din această situație și să vezi din nou lucrurile cu claritate, să capeți control asupra firmei.

Analiza afacerii tale

Dorești să facem o analiză a afacerii tale? Putem afla cât de solidă este fundația afacerii, cum stai din punct de vedere marketing, cum comunici cu echipa, clienții sau partenerii, cât de eficient este procesul de vânzare. O analiza la timp, poate preveni probleme serioase.

Prezență eficientă în online

Nu ai o prezență eficientă în online, îți dorești să schimbi situația și nu ști ce să faci, nu ști de unde să începi?
Îți pot oferi soluția la aceasta provocare. Îți pot construi strategia și mă ocup, dacă dorești, inclusiv de implementarea acesteia, prin Álmara Marketing, agenția de marketing pe care o coordonez.

Organizarea departamentului de vânzări

Vânzările reprezintă motorul oricărei firme, iar vânzările sunt generate de departamentul de vânzări. Indiferent că tu, antreprenorul, ești singur om care vinde, sau ai un departament de vânzări, alcătuit din mai multe persoane, te pot ajuta să identifici, pas cu pas, ce este nevoie să se facă, pentru ca vânzările să meargă bine.

Ce spun despre mine oamenii cu care am lucrat:

Apreciez foarte mult la oameni disponibilitatea de dezvoltare continuă, inteligența și disponibilitatea de a-i ajuta pe alții.

Cristian m-a surprins încă din prima colaborare, bifând toate aceste 3 calități. În plus, am găsit și un om realist și asumat. Tocmai de aceea, sunt bucuros că îl am în lista mea scurtă de persoane de bază, conectați în misiunea noastră comună de a susține spiritul antreprenorial românesc, oriunde acesta ar activa!

Cristian Onetiu

Antreprenor TOP 500 Forbes, Business Mentor, Autor

A fost o reala placere sa impartasesc cu el si cu ascultatorii lui, amintiri despre esecuri si succese in business.

Plus idei tonice pentru viitor

Tonul vocii lui, intonatia, intrebarile directe…si pasiunea lui pentru ceea ce face, m-au facut sa ma simt excelent.

Cristian – esti Forta !

Cristian Nicolae

Trainer, Coach & Public Speaker

Desi lucrez cu Cristian Radu de putina vreme, am senzatia ca ne cunoastem de-o viata. 

Apreciez la el personalitatea sa deschisa si prietenoasa, vorba buna pe care o are mereu pentru cei din jur, seriozitatea, profesionalismul, ambitia si curajul de indrazni. 

Il recomand din toata inima.

Dr. Mihaela Stroe

Doctor en Sociologie, Analist Comportamental, Coach, Speaker, Trainer.

Rar se întâplă să ai momente în care șansa să-ți scoată în cale omul potrivit!

Cu toate aceastea, chiar de când am început colaborarea cu Cristian, mi-am dat seama că am parte de un astfel de moment. Azi după doi ani de colaborare în care l-am întâlnit pe Cristian atât în postura de realizator radio, cât și în postura de prezentator la evenimente, pot să-l recomand pe Cristian pentru că nu am cum să dau greș.

Cristian Radu e profesionistul de care ai nevoie!

Calin Iepure

Speaker, Influencer, Trainer, Autor

Organizat, perseverent și foarte bun comunicator. Acestea sunt caracteristicile care au ieșit în evidență din colaborarea cu Cristian. 

Fie în interviurile de la radio sau în evenimentele organizate împreună am descoperit un om profesionist care iubește ceea ce face!

Lorand Soares Szasz

Speaker, Autor, Expert în Creșterea Accelerată a Afacerilor

Cristian Radu este un profesionist desăvârșit, cu cunoștințe solide de marketing digital, branding, videografică pe care le unește cu experiența de peste 10 ani în vânzări și dezvoltarea afacerilor. 

Dincolo de specialistul Cristian Radu, pe care îl recomand cu căldură pentru valoare pe care o aduce de fiecare dată firmelor cu care lucrează, apreciez în mod deosebit caracterul OMULUI Cristian Radu. 

Cu o integritate absolută, profilul său de lider este evident în toate situațiile; indiferent dacă se află în fața a zeci de mii de oameni sau numai în fața unui singur antreprenor cu care discuta pentru a identifica punctele comune de colaborare. 

Faptul că este recunoscut ca un profesionist valoros de zeci de oameni de afaceri din România și Spania este încă o dovadă a calității pe care o aduce. 

Pasiunea, implicarea și o mare tenacitate completează profilul acestui om deosebit pe care mă bucur sa îl numesc PRIETEN. 

Elena Badea

Strategy Consultant, Executive Coach, Public Speaker

BLOG

CELE MAI RECENTE ARTICOLE

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Oameni Care Schimbă Lumea

„Oameni Care Schimbă Lumea” este un program de dezvoltare personală și antreprenorială, pe care îl transmit pe Facebook și prin care îmi doresc:
-Să fac cunoscute poveștile oamenilor care au ca misiune să lase această lume mai bună decât au găsit-o.
-Să fac să ajungă informațiile pe care le dețin invitații mei, la oamenii interesați să facă parte din aceasta lume „mai bună”
-Să deschid minți, sa produc scânteia de care unii oameni au nevoie, pentru a decide să crească personal și profesional.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

DEPARTAMENTUL DE VâNZăRI

“Departamentul de Vânzări” este un proiect pe care îl realizez în colaborare cu Elena Badea. Prin acest proiect venim în sprijinul oamenilor de vânzări, atât din România, cât și din Spania, pentru a oferi soluții la problemele cu care aceștia se întâlnesc în viața de zi cu zi.

Vrei să îmi scri?
Completează formularul de mai jos!