0034 697 636 144 info@cristianradu.net

Cristian Radu

Business Consultant, Trainer & Autor

PROGRAMEAZA O SEDINTA GRATUITA DE 30 DE MINUTE

Ofert consultanță PENTRU:

Creșterea vânzărilor

Ai un produs sau un serviciu bun și nu reușești să vinzi atât cât îți dorești? Împreună analizam care sunt cauzele, stabilim un obiectiv, la care vrei să ajungi, definim pașii necesari și te însoțesc în tot acest parcurs.

Strategie de Marketing

Marketingul fără o strategie este haotic și ineficient. Împreună definim cele mai potrivite strategii de marketing, pe care le transpunem într-un plan de marketing, care să duca la îndeplinirea obiectivelor.

Claritate

Daca te afli într-un moment în care, parca, nu mai ști ce să faci, în care ai încercat totul și se pare că nimic nu a mers, te pot ajuta să ieși din această situație și să vezi din nou lucrurile cu claritate, să capeți control asupra firmei.

Analiza afacerii tale

Dorești să facem o analiză a afacerii tale? Putem afla cât de solidă este fundația afacerii, cum stai din punct de vedere marketing, cum comunici cu echipa, clienții sau partenerii, cât de eficient este procesul de vânzare. O analiza la timp, poate preveni probleme serioase.

Prezență eficientă în online

Nu ai o prezență eficientă în online, îți dorești să schimbi situația și nu ști ce să faci, nu ști de unde să începi?
Îți pot oferi soluția la aceasta provocare. Îți pot construi strategia și mă ocup, dacă dorești, inclusiv de implementarea acesteia, prin Álmara Marketing, agenția de marketing pe care o coordonez.

Organizarea departamentului de vânzări

Vânzările reprezintă motorul oricărei firme, iar vânzările sunt generate de departamentul de vânzări. Indiferent că tu, antreprenorul, ești singur om care vinde, sau ai un departament de vânzări, alcătuit din mai multe persoane, te pot ajuta să identifici, pas cu pas, ce este nevoie să se facă, pentru ca vânzările să meargă bine.

datele tale!

Cristian Radu folosește informațiile tale pentru a te putea contacta și pentru a-ți oferi noutăți. Bifează căsuța de mai jos, dacă dorești să primești în newsletter mesaje promoționale și noutăți de pe blog.