0034 697 636 144 info@cristianradu.net

MISIUNE & VIZIUNE

Viziunea creatorilor SELLification este ca oamenii de vânzări să devină arhitecți de trăiri – arhitecți care conturează imagini vii în mintea clientului și care vând adaptat nevoilor lui, astfel încât clientul să revină de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Misiunea este de a dezvolta abilități de vânzare prin simulări interactive ale întregului proces ce stă la baza unei achiziții.

Educație interactivă în vânzări

Nu te plictisi niciodată când înveți ceva nou.

Pe scurt, ne dorim ca prin ceea ce facem noi să îi ghidăm pe oameni să învețe vânzări într-un mod plăcut, eficient și prietenos cu toți neuronii lor. ?

Credem cu tărie că cel mai bun mod de a învăța este experimentând.

Oricâtă teorie ai citi, practica este, până la urmă, cea care contează și care îți oferă adevăratele cunoștințe pe care le vei păstra.

Nu în ultimul rând, ne dorim să-ți spunem câteva cuvinte și despre pilonii pe care se bazează întreaga noastră activitate.

Sperăm că astfel vei înțelege mai bine conceptul nostru și vom reuși să-ți insuflăm și ție o parte din entuziasmul nostru.

Traininguri experențiale în vânzări

4 ore de simulări reale ale procesului de vânzare în care înveți 12 tehnici și metode pentru a depăși cele mai frecvente obiecții ale clienților tăi.

Ah, să nu uităm: vom vorbi și despre partea psihologică a vânzării (tipare comportamentale și tipologii cognitive), așa că pregătește-te să-ți privești și să-ți înțelegi clienții diferit… ok – total diferit!

Warning! Aparent este un joc… Aparent.

Certificare de trainer SELLification

22 de ore de formare intensivă în care înveți cum să susții un training în vânzări de la zero prin dezvoltarea abilităților de prezentare, predare, coaching și (re)cadrare.

P.S: Nu am uitat nici de materialele fizice de care ai nevoie pentru trainingurile pe care le vei ține, așa că ți le-am pregătit în geanta ta personală de 4,5 kilograme!!
(Oare ce primești acolo?)

Cum funcționează trainingurile SELLification?

1. Primești informații de specialitate

Tehnici de persuasiune, tactici pentru gestionarea obiecțiilor și metode pentru creșterea ratei de conversie a clienților.

2. Le experimentezi și le pui în practică

Folosești scenarii reale de vânzare și trăiești întregul proces și din perspectiva clientului pentru a integra rapid și eficient cunoștințele.

3. Adaptezi și îmbunătățești ca totul să fie perfect

Îți construiești propriul tău stil prin îmbinarea și suprapunerea cunoștințelor acumulate astfel încât vânzarea să decurgă cât mai natural.

Ne-am dorit ca modelul nostru de training să ofere soluții concrete pentru cele mai frecvent întâlnite probleme în domeniul vânzărilor:

„Nu știu ce să fac și ce să spun în fața clientului!”

Majoritatea oamenilor de vânzări fac o greșeală: au impresia că există un text universal pe care-l pot recita și vinde. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Din fericire, avem o alternativă mai bună.

Orice vânzare poate fi finalizată în proporție de 87% dacă ții cont de 3 elemente: tipologia clientului, adaptarea mesajului și utilizarea tehnicii potrivite de vânzare.

„Simt că mă pierd când am un client mai dificil!”

Niciodată nu e ușor să lucrezi cu clienți, mai ales dacă aceștia par imposibili și îți fac zile fripte cu „figurile” lor.
Există și o parte bună: sunt mai multe modalități de a le face față – unele chiar mai ușoare decât ți-ai fi putut imagina.
Totul devine mult mai simplu atunci când ai la îndemână câteva tactici și știi cum trebuie să acționezi.

„Nu știu cum să fiu mai credibil”

Există un mit în domeniul nostru cum că trebuie neapărat să te poți numi expert pentru a vinde – nimic mai neadevărat de atât!

Dacă știi cum să descoperi corect nevoia clientului, să ții cont de tipologia lui și să-i oferi ce are nevoie, suntem de convinși că poți face o vânzare și fără să ai scris mare pe frunte: „Expertul în vânzări!”.

Ne oprim aici – nu pentru că n-ar mai fi lucruri de spus, ci pentru că suntem destul de convinși că ai înțeles ideea. Dar să trecem mai departe! ? Partea interesantă de-abia acum începe și probabil te întrebi…

Ce înveți?

– Top 12 tehnici de vânzare și cum să le aplici eficient pentru a-ți mări rata de conversie a clienților

– Cum să gestionezi cele mai frecvente obiecții ale clienților tăi și să fii mai relaxat când întâmpini o astfel de situație

– Cum să-ți dai seama de ce are nevoie clientul tău și cum să-i vorbești astfel încât vânzarea să decurgă de la sine

– Ce presupune procesul de armonizare între client și vânzător și cum să-l creezi pentru a-ți fideliza clienții

– Tehnici și modele NLP: stabilirea de raport, schimbarea convingerilor limitative, limbaj neuro-hipnotic.

– Ce să faci și cum să-ți adaptezi mesajul în funcție de tipologia clientului tău pentru a finaliza vânzarea fără să fii perceput câtuși de puțin agresiv

– Și nu îl ultimul rând, te alegi cu o super experiență care te va face să înțelegi mai bine cum se simt clienții tăi și ce au nevoie să audă pentru a cumpăra – pssst! asta ne-a scăpat.