0034 697 636 144 info@cristianradu.net

Cum să vinzi pe Instagram

Webinar GRATUIT cu Sfaturi, Idei, Strategii

Înscrie-te și primești în câteva secunde linkul pe email.

  Vrei să eviți capcanele ce distrug tot potențialul vânzării pe Instagram?

Vrei să atragi mai mulți clienți care să-ți cumpere produsele și să te promoveze mai departe… gratuit?

Vrei să faci bani dintr-o rețea cu milioane de utilizatori în toată lumea?

Înseamnă că ești unde trebuie. Acest webinar conține „secretele” de care ai nevoie pentru a începe să vinzi și să faci profit, cu Instagram.

Ești gata? Pregătește-te, tocmai te-ai îmbarcat într-o călătorie care îți va schimba vânzările și întreaga afacere!

Cine este

Cosmin Dărăban

Cosmin Daraban este online din anul 2000, iar din 2005 este CEO & Co-fondator la agenția de ecommerce SilkWEB.

Începând cu anul 2006, a început dezvoltarea propriei platforme de comerț electronic, Gomag, pe care în prezent rulează peste 4000 de magazine online.

În 2008, Cosmin Daraban a înțeles mai bine importanța unui blog personal și a început să își exprime punctele de vedere asupra mediului online și al serviciilor web.

Începând cu anul 2012, împreună cu echipa sa, Cosmin Daraban a început dezvoltarea aplicației MintMetrics, care măsoară impactul traficului asupra vânzărilor, interacțiunea utilizatorilor din social media cu un site și efectul acțiunilor de marketing organic în vânzări. Aplicația prelucrează informații din Google Analytics și API-urile principalelor rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, și Pinterest.

Între anii 2012 și 2016, el a făcut parte din comisia oficială de jurizare a magazinelor online în cadrul Galei Premiilor eCommerce GPeC.

Cosmin Daraban a fost invitat ca speaker la mai multe evenimente din online-ul românesc și a susținut workshop-uri la unele dintre ele.

Dacă ai ajuns aici, cu siguranță ai observat că Cosmin Daraban se concentrează în principal asupra performanței în internet marketing pentru comerțul online.

Cine este Gazdă

Cristian Radu

Cristian s-a asumat cu mult timp în urmă o misiune deosebit de importantă – aceea de a sprijini oamenii de afaceri să crească atât personal, cât și profesional. De atunci, el a organizat numeroase conferințe, cursuri și webinarii, oferind o platformă pentru dezvoltarea abilităților și cunoștințelor necesare în lumea afacerilor. De asemenea, el coordonează un club de afaceri care a adus împreună profesioniști din diverse domenii, pentru schimb de idei și experiență.

Prin serviciile de coaching și consultanță pe care le oferă, Cristian a avut privilegiul de a lucra cu oameni dornici să crească atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. El se implică cu pasiune și dedicație în ghidarea lor să-și atingă obiectivele și să-și maximizeze potențialul.

Misiunea lui este să continue să sprijine și să inspire oamenii de afaceri în călătoria lor către succes, oferindu-le instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a înflori atât în plan personal, cât și în cel profesional.

Înscrie-te GRATUIT acum!

Înscrie-te gratuit acum și primești în câteva secunde linkul pe email.